حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15343 تعداد نوشته های امروز : 122×
اصلاح قوانین بانکی برای بهبود ساختار مالی بانک‌ها ضروری است
  • ۱۴۰۳-۰۶-۲۱ ساعت: 13:45
  • شناسه : 19650

    فرشاد حیدری، رئیس مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در آیین افتتاحیه همایش بانکداری اسلامی، بر اهمیت اصلاح و بهبود ساختار مالی بانک‌ها برای دستیابی به اهداف اقتصاد کلان تأکید کرد. او با اشاره به تحولات و تغییرات ناشی از وقایع سیاسی، اقتصادی و بحران‌های مالی در دهه‌های اخیر، بازنگری قوانین بانکی کشور را امری ضروری […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ


    پایگاه خبری نجوا

    فرشاد حیدری، رئیس مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در آیین افتتاحیه همایش بانکداری اسلامی، بر اهمیت اصلاح و بهبود ساختار مالی بانک‌ها برای دستیابی به اهداف اقتصاد کلان تأکید کرد. او با اشاره به تحولات و تغییرات ناشی از وقایع سیاسی، اقتصادی و بحران‌های مالی در دهه‌های اخیر، بازنگری قوانین بانکی کشور را امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر دانست.

    به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، حیدری همایش بانکداری اسلامی را فرصتی مناسب برای ارائه دیدگاه‌های تخصصی دانست و بیان کرد: «این همایش که هرساله در هفته بانکداری اسلامی و مقارن با تصویب قانون عملیات بانکداری بدون ربا توسط مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران برگزار می‌شود، فضایی را برای خبرگان بانکی و اقتصادی فراهم می‌کند تا علاوه بر تبادل نظر، از تجربیات سایر متخصصان بهره‌مند شوند.» او ابراز امیدواری کرد که نخبگان بانکی کشور بتوانند در مواجهه با گسترش سریع دانش و فناوری، از جمله هوش مصنوعی و تحولات در شیوه‌های بانکی، راهکارهای مؤثری برای بهبود وضعیت نظام بانکی ارائه دهند.

    حیدری همچنین اشاره کرد که مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران پس از مشورت با صاحب‌نظران، عنوان طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران را برای این همایش انتخاب کرده است. در این راستا، نشست‌های علمی با حضور اساتید و متخصصان برگزار شد و شش محور اصلی شناسایی و برای محققان و علاقه‌مندان اعلام شد تا پیشنهادات خود را ارائه دهند.

    او خاطرنشان کرد: «بیش از پنجاه سال از تصویب قانون پولی و بانکی و چهار دهه از تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا می‌گذرد. اما باوجود تلاش‌ها برای اصلاح ساختار مالی بانک‌ها به منظور نیل به اهداف اقتصاد کلان، قوانین و مقررات بانکی کشور همچنان نیازمند بازنگری جدی است.»

    حیدری به تصویب قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ۱۴۰۲ نیز اشاره کرد و گفت: «این قانون ضرورت همگام‌سازی قوانین بانکی را دوچندان کرده و نظارت جامع بانک مرکزی بر عملکرد بانک‌ها و سایر مؤسسات مالی را بهبود بخشیده است.» او همچنین افزود: «طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران، گام بعدی در مسیر اصلاحات قانونی و ساختاری در نظام بانکی است که به موضوعاتی همچون تأسیس و فعالیت مؤسسات اعتباری، تفکیک بانک‌ها، استقرار حاکمیت شرکتی و نظارت فعال بانک مرکزی می‌پردازد.»

    در ادامه، حیدری گزارشی از اقدامات انجام‌شده برای برگزاری هرچه پربارتر این همایش ارائه داد و اعلام کرد که برای این همایش ۱۷۰ مقاله دریافت شده که پس از ارزیابی، مقالات واجد شرایط برای چاپ و ارائه انتخاب شدند. او همچنین به انتشار کتاب مجموعه سخنرانی‌ها و مقالات همایش اشاره کرد و بیان داشت که این مجموعه می‌تواند منبعی ارزشمند برای محققان حوزه بانکداری باشد.

    حیدری در پایان به تهیه و انتشار گزارش عملکرد بانک‌های کشور تا پایان سال ۱۴۰۲ توسط مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران با همکاری بانک‌های کشور اشاره کرد که این گزارش نیز به‌عنوان منبعی مهم در اختیار پژوهشگران قرار خواهد گرفت.

    راه پرداخت – رسانه فناوری‌های مالی ایران

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.