حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15602 تعداد نوشته های امروز : 122×
ایران در تولید کودهای شیمیایی خودکفا است
  • ۱۴۰۳-۰۸-۲۲ ساعت: 20:28
  • شناسه : 31125

    کشور ما در تولید کودهای شیمیایی مهم و اساسی، خودکفا و جزو کشورهای صادرکننده جهان است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از بزرگترین واحد تولید کود فسفات ایران در خراسان رضوی گفت: نیاز سالانه به کودهای شیمیایی […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ


    کشور ما در تولید کودهای شیمیایی مهم و اساسی، خودکفا و جزو کشورهای صادرکننده جهان است.

    ایران در تولید کودهای شیمیایی خودکفا است
    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از بزرگترین واحد تولید کود فسفات ایران در خراسان رضوی گفت: نیاز سالانه به کودهای شیمیایی ازت، فسفات و پتاس (براساس گزارش فنی مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور) حدود ۴.۵ میلیون تن است که خوشبختانه ایران با تولید سالانه هشت میلیون تن کود اوره، در تامین داخلی کودهای ازت (اوره و سولفات آمونیوم) بزرگ‌ترین سهم را در برنامه تامین و توزیع کود کشور دارد. 

    حمید رسولی افزود: ایران علاوه بر خودکفایی، یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین صادرکنندگان این نهاده راهرردی کشاورزی است.

    مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی، با توضیح وضعیت تامین کودهای کشاورزی ایران گفت: تا سال‌های اخیر تامین کودهای فسفات و پتاس به طور کامل از منابع خارجی انجام می‌شد که پس از بررسی های انجام شده با پیشنهاد شرکت مبنی بر اهمیت خودکفایی و تولید کودهای شیمیایی با موافقت وزیر وقت وزارت جهاد کشاورزی، این شرکت به عنوان مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی منصوب و توانست برای دستیابی به اهداف تعریف شده طرح خودکفایی کشور در کودهای کشاورزی، ۳۰ طرح تولید انواع کودهای فسفات، پتاس و کودهای آلی، زیستی، ترکیبی و… و توسعه بهره‌برداری از معادن خاک فسفات و پتاس، تعریف و تصویب کند که خوشبختانه هم اکنون یکی پس از دیگری در حال بهره برداری است.

    رسولی با اشاره به ظرفیت اسمی ۳۰ طرح یادشده گفت: از تولید بیش از سه میلیون تن انواع کودهای کشاورزی، حدود ۲ میلیون تن آن به کودهای فسفاته و پتاسه اختصاص دارد.

    وی ادامه داد: از آن تعداد ۲۰ طرح به بهره‌برداری رسیده که از مهم‌ترین آن می توان به مجتمع تولید کود شیمیایی پتروسرخس ایرانیان تولیدکننده کودهای فسفات، مجتمع خور و بیابانک تولیدکننده کود کلرایدپتاسیم، پتروشیمی ارومیه تولیدکننده کود سولفات پتاسیم، مجتمع فسفات کارون تولیدکننده کودهای فسفات و شرکت کیمیاداران کویر یزد تولید کننده کود سوپرفسفات تریپل و همچنین راه‌اندازی و توسعه بهربرداری از معادن فسفات چرام اشاره کرد.

    مدیرعامل خدمات حمایتی کشاورزی با تاکید بر اهمیت پیگیری مستمر برای رسیدن به تولید حداکثری مجموعه پتروسرخس ایرانیان گفت: باید کلیه مدیران با تمام توان در راستای مرتفع کردن معضلات پیش رو اقدامات لازم را انجام دهند.

    رسولی افزود: کلیه کودهای تولید شده در این مجتمع، برای توزیع در داخل کشور، خریداری خواهد شد.

    مدیرعامل خدمات حمایتی کشاورزی با اشاره به افزایش قابل توجه میزان تولید کودهای شیمیایی در کشور گفت: امید است در کمتر از سه سال آینده ایران از وارد کننده کودهای فسفاته و پتاسه به یکی از صادرکنندگان منطقه ای این نهاده تبدیل شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.