حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15619 تعداد نوشته های امروز : 0×
برگزاری آئین بزرگداشت استاد سرنانواز تربت جام
  • ۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ساعت: 19:18
  • شناسه : 30904

    آئین بزرگداشت «محمد رحمدل خواه»، استاد سرنانواز خراسان با حضور جمعی از مدیران و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر در تربت جام برگزار شد.   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، صادق شریفی نسب، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت جام گفت: استاد رحمدل خواه، اولین سرنانواز خراسان، دارای نشان درجه یک هنری […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ


    آئین بزرگداشت «محمد رحمدل خواه»، استاد سرنانواز خراسان با حضور جمعی از مدیران و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر در تربت جام برگزار شد.

    برگزاری آئین بزرگداشت استاد سرنانواز تربت جام

     

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، صادق شریفی نسب، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت جام گفت: استاد رحمدل خواه، اولین سرنانواز خراسان، دارای نشان درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و به اذعان بسیاری از اساتید مطرح کشور، در مقام سرنانوازی بسیار باتکنیک و با تبحرخاصی می‌نوازد.

     

    فرماندار تربت جام هم با قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم گفت: آئین نکوداشت مرد بزرگی از ستارگان درخشان فرهنگ و هنر خراسان با حضور شخصیت‌ها و چهره‌های فاخر و اثرگذار درحوزه فرهنگ و هنر برگزار شد.

     

    حسین جمشیدی افزود: از مجموع ۱۳ استاد هنرمند خراسان رضوی که نشان درجه یک هنری دریافت کردند، هفت نفر از هنرمندان خطه هنرخیز تربت جام هستند.

     

    حسین قرایی، رئیس شورای اسلامی شهر تربت جام هم گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری تربت جام حمایت کامل را در اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری و حمایت از فرهیختگان حوزه فرهنگ و هنر دارند.

     

    استاد محمد رحمدل‌خواه، متولد ۱۳۲۵ در شهر تربت جام، نوازندگی ساز سرنا را از ۱۱ سالگی نزد استاد رسول نظری از نوازندگان چیره دست موسیقی شرق خراسان شروع کرد که او نیز این شیوه را از اسلاف خود استاد اسماعیل و استاد قربان فراگرفته بود.

     

    استاد رحمدل‌خواه را به لحاظ فراگیری مقام‌های اصیل موسیقی این منطقه به صورت سینه به سینه و صیانت از تکنیک‌ها و سنت‌های حاکم بر سرنانوازی شرق خراسان، می‌توان آخرین بازمانده نسل نوازندگان قدیم سرنا در این خطه نام برد که طی نیم قرن گذشته علاوه بر اجرا‌های متعدد در گوشه و کنار ایران و انتشار دو آلبوم نغمه و چوب‌بازی، موفق به اجرا‌هایی در کشور‌های چین، ژاپن، امارات متحده عربی، عمان، استرالیا و روسیه شده است.

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.