۱۱:۵۶ – ۲۷ آبان ۱۴۰۳
سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در نشست کمیته تخصصی اجرای طرح ملی نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان استان از برگزاری هزار و ۷۶۰ ساعت کلاس آموزشی تحت عنوان جهاد تببین برای دانش آموزان خبر داد و گفت: برگزاری ساحتهای ۶ گانه فوق العاده قوی و موثر بود و توانست دانش آموزانی در تراز جمهوری اسلامی تربیت کند.
وی اضافه کرد: شیوه و سبک زندگی دانش آموزان امروز نسبت به گذشته بسیار متفاوت شده و ویژگیهای رفتاری آنها نیز تغییر یافته که ضروری است این تغییرات مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
سیاهکالی مرادی اضافه کرد: آموزش و پرورش هرساله قبل از شروع سال تحصیلی به شکل دقیق و درست، مدیران، مربیان، مشاوران و معلمان را درقالب دورهها و طرحهای مختلف توجیه میکند و در انتصابات مدیران ملاک را بر شایستگی قرار میدهد.
این مسئول ادامه داد: این نکته را نیز باید مدنظر قرار داد که تعلیم و تربیت دانش آموزان و کاهش آسیبهای اجتماعی مربوط به قشر نوجوان و جوان فقط با تلاش آموزش و پرورش صورت نمیگیرد، بلکه خانوادهها و والدین این نوجوانان باید همگی پای کار باشند و ضمن شناختن مشکلات و مسایل آنها در جهت رفع آن تلاش کنند.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، انجمن اولیا باید در خصوص آسیب دانش آموزی موثرتر عمل کنند، چون درصد زیادی از دانش اموزان که در مدارس به ما پناه میآورند، پدران و مادران خوبی ندارد و تفاوتی که بین تربیت و خانوادهها وجود دارد آسیب زا است.
وی همچنین از جذب هزار و ۶۰۰ معلم طی ۲ سال گذشته در استان خبر داد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: ۴۵ درصد مدارس استان تخریبی است و امکانات خوبی ندارد، با این نکته که سال گذشته ۳۱ واحد آموزشی با ۱۶۸ کلاس به زیرساخت نظام آموزش استان اضافه شد.
ثبت دیدگاه