تحصیل حدود ۱۱۰ هزار دانشجوی بینالمللی در دانشگاههای کشور، فرصت مناسبی برای تبادلات فرهنگی و ترویج حوزههای علمی ایران در دنیا فراهم میکند.
رضایی با اشاره به چالشهای مختلف در این حوزه، افزود: یکی از این چالش ها، زبان موردنیاز آموزشی این دانشجویان است که امیدواریم در دانشگاههای کشور با تمهیدات مناسب بتوانیم این چالش را رفع کنیم.
وی هدف از برگزاری این جلسه را انجام هماهنگیهای موردنیاز برای جذب دانشجویان بینالملل و حضور آنها در کشورمان ذکر کرد.
مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر برگزاری این نشست هم گفت: در این جلسه، افق و چشم انداز فعالیتهای بینالمللی اعم از جذب دانشجویان خارجی و دیپلماسی علمی و فناوری در عرصه بینالمللی، مورد توجه قرار گرفت.
حمیدرضا دانش ناری افزود: با توجه به اینکه دانشگاه فردوسی مشهد جزو دانشگاههای پیشگام در عرصه بینالمللی است، امیدواریم با تقویت مناسبات و همکاریهای بینالمللی، در راستای اعتلای آموزش عالی کشور قدم برداریم.
وی ادامه داد: مهمترین برنامههای پیش روی مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد، برگزاری مراسم گرامیداشت رودکی، پدر شعر فارسی با حضور اساتید تاجیکستانی، جشنواره ملل و مدرسه زمستانی ایران شناسی و همکاری در برگزاری هفته علم ایران و عراق است.
هم اینک هزار و ۳۰۰ دانشجوی بینالملل از ۱۵ ملیت مختلف در دانشگاه فردوسی مشهد در حال تحصیل هستند.
ثبت دیدگاه