۱۲:۰۱ – ۲۷ آبان ۱۴۰۳
حضرتی گفت:از اول آبان ماه نانوایان، فروشگاههای زنجیره ای، فروشندگان لوازم یدکی خودرو و بیمارستانها و درمانگاهها در برنامه بازرسی گشتهای مشترک قرار گرفته و با راه اندازی ۵۳ گروه و انجام ۲۴۷ مورد بازرسی برای ۱۸۳ واحد پرونده تخلف تشکیل دادند.
حضرتی اعلام کرد: در جریان رسیدگی به این پروندهها برای متخلفان ۱۱ میلیارد و ۲۱۵ میلیون ریال جریمه صادر شد.
وی ادامه داد: شعب سیار تعزیرات حکومتی با حضور در گشتهای مشترک در مقاطع مختلف سال بازار، کارخانهها و کارگاههای تولیدی، مراکز توزیع و عرضه مایحتاج عمومی فعالیت آنها را رصد کرده و برای متخلفان تشکیل پرونده میدهند.
حضرتی با اشاره به اینکه گشتهای مشترک بازرسی در استان با تخلفات اقتصادی در سه حوزه کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت، دارو و درمان برخورد قانونی میکنند افزود: گشتهای مشترک بازرسی و نظارت با همکاری نهادهای متولی مانند سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی، علوم پزشکی، شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی در سطح استان فعالیت میکنند و در صورت مشاهده موارد تخلف برای متخلفان پرونده تخلف تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه تعزیرات حکومتی در قالب گشتهای مشترک برای نظارت و رسیدگی بر بازار کالا و خدمات در کنار سازمانهای متولی است اظهار کرد: در این راستا تعزیرات حکومتی بر اساس مقررات نسبت به رسیدگی و صدور حکم برای تخلفات انجام شده در حوزههای مذکور اقدام میکند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانشرقی با بیان اینکه هیچ صنف و واحد تولیدی در استان حق افزایش خودسرانه قیمتها را ندارد گفت: واحدهای صنفی و تولیدی برای افزایش قیمت کالاها و خدمات خود باید از مبادی ذیربط مجوز کسب کنند.
حضرتی ادامه داد: در صورت عدم دریافت مجوز افزایش قیمت کالاها واحد تولیدی مرتکب تخلف گرانفروشی شده و پرونده تعزیراتی برای آن تشکیل میشود.
وی با تاکید بر نصب برچسب قیمت از سوی واحدهای تولیدی و اصناف بر روی کالاها اظهار کرد: عدم نصب قیمت بر روی کالاها تخلف محسوب شده و در گشتهای مشترک از سوی بازرسان و عوامل قضایی برای آنها پرونده تخلف تشکیل میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانشرقی با بیان اینکه فعالیت گشتهای مشترک بازرسی تهدیدی برای کسبه منصف و قانونمند نیست گفت: تعزیرات حکومتی با انجام گشتهای مشترک به نوعی از فعالیت چنین اصناف و کسبههایی حمایت کرده و با برخورد با متخلفان مانع از سوء استفاده برخی از اصناف میشود.
حضرتی با تاکید بر اینکه اصناف، بازاریان و واحدهای تولیدی استان انصاف قانونمندی، حقوق مصرف کنندگان را رعایت کرده و به سود متعارف و مصوب خود قانع باشند افزود: مردم از این سازمان برخورد قاطع با اشخاصی که در بازار بی نظمی ایجاد کرده و موجب هتک حرمت بازاریان منصف و قانونمند میشوند را مطالبه میکنند.
وی اظهار کرد: چنانچه مردم با تخلف اقتصادی در حوزههای کالا و خدمات، کالا و ارز و بهداشت، دارو و درمان مواجه شدند میتوانند شکایت خود را از طریق سامانه الکترونیکی ۱۳۵ این سازمان، ۱۲۵ سازمان صنعت معدن و تجارت و بازرسان دستگاههای نظارتی مانند جهادکشاورزی و بهداشت و درمان مطرح کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گفت: شهروندان در صورت مواجهه با مشکلاتی مانند گرانفروشی، کم فروشی، تقلب و غیربهداشتی بودن کالاها به ویژه مواد غذایی میتوانند موارد را به بازرسان دستگاههای متولی یا به صورت مستقیم به اداره کل تعزیرات حکومتی اطلاع دهند تا در سریعترین زمان مورد رسیدگی قرار گیرد.
منبع:ایرنا
ثبت دیدگاه