تولیت آستان قدس رضوی:
تولیت آستان قدس رضوی گفت: ارکان نظام اسلامی باید مسائل خود را به حوزههای علمیه ارائه دهند و حوزهها نیز خود را موظف به حل مسائل نظام بدانند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی روز شنبه در دیدار با رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی افزود: اینکه در طلیعه فعالیت به ظرفیتهای حوزه علمیه خراسان و آستان قدس رضوی برای تعامل هر چه بیشتر با مجلس شورای اسلامی، به عنوان رکن اساسی نظام اسلامی، توجه دارید، جای قدردانی بسیار است.
وی گفت: توجه ویژه رهبر معظم انقلاب به حوزه خراسان و صدور حکم برای دبیر و شورای آن نشانه اهمیت این حوزه مقدسه است و این توانمندیها باید به فعلیت رسانده شود.
حجت الاسلام و المسلمین مروی افزود: در حوزه علمیه خراسان، استعدادهای خوبی نهفته است، اما متاسفانه گاهی آن گونه که شایسته است به آن توجه نمیشود و در حقیقت حوزه علمیه مشهد مظلوم واقع شده است.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه استقلال حوزه علمیه خراسان خوب تعریف نشده است گفت: در حوزه علمیه خراسان فضلا، اساتید و نخبگان توانمندی وجود دارند که هیچ وقت دیده نشدهاند و از علل آن میتواند دوری از مرکز باشد، به همین دلیل به دنبال راه اندازی مکانی برای تجمیع محققان و تقویت پژوهشهای حوزه علمیه خراسان هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین مروی همچنین برای عملیاتی کردن پیشنهادهای رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس از جمله برگزاری پنجمین کنفرانس بین المللی فقه و قانون در مشهد و دیگر موارد مطرح شده، اعلام آمادگی کرد.
رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار از عزم این مرکز برای ارتباط موثر با حوزه علمیه خراسان و مراکز علمی، تحقیقاتی آستان قدس رضوی و نیز برگزاری پنجمین کنفرانس بین المللی فقه و قانون در مشهد مقدس در سال آینده خبر داد.
حجت الاسلام علی نهاوندی ادامه داد: آستان قدس رضوی در دوره های متمادی در بخشهای مختلف علمی از جمله بنیاد پژوهشهای آستان قدس، دانشگاه رضوی، دانشگاه امام رضا (ع) و مدرسه عالی فقاهت خوش درخشیده و این مایه مباهات است.
وی با اشاره به فعالیتهای چند بعدی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در دوره جدید با رویکرد مساله محوری و نتیجه گرایی، گفت: این مرکز دنبال تشکیل میزهای تخصصی و کرسیهای علمی ناظر به قانونگذاری است و مراکز علمی _ پژوهشی آستان قدس رضوی و نیز مراکز تحقیقاتی حوزه علمیه خراسان میتوانند بخش مهمی از اضلاع این فعالیتها باشند.
نهاوندی افزود: ظرفیت های حوزه علمیه خراسان برای دستگاه های نظام ناشناخته است.
ثبت دیدگاه