رنجبران گفت:این دانشگاه با ۳۱۴ رشته در مقاطع تحصیلی مختلف، ۳۳۷ عضو هیئت علمی، ۱۲ دانشکده تخصصی، موضوعی و بین المللی، ۵ مدرسه عالی مهارتی اقتصاد دیجیتال، رباتیک، قالب سازی، چرم و کفش و بازرگانی، ۹ مدرسه از مقاطع ابتدایی تا پیش دانشگاهی، مراکز رشد، سه سرای نوآوری، ۶ مرکز تحقیقاتی، آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز، ۱۳ نشریه دارای امتیاز علمی وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی و یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی، جایگاه ممتازی در جغرافیای علمی و پژوهشی کشور به خود اختصاص داده است.
در این مراسم همچنین از پژوهشگران برتر دانشگاه ازاد اسلامی تبریز در جهان تجلیل شد.
بر پایه گزارش تازه «الزویر» که در سپتامبر ۲۰۲۴ منتشر شده است، نام ۲۵۰۳ پژوهشگر از ایران در میان دو درصد برتر پژوهشگران جهان جای گرفتهاند. در این نظام ارزیابی دو فهرست منتشر میشود. فهرست «عملکرد سالانه» دادههای یک سال مشخص (یعنی سال ۲۰۲۳ میلادی) را بررسی و نام برترینها را منتشر میکند و فهرست دیگر «عملکرد شغلی»، پژوهشگران برتر را بر پایه عملکرد همه سالها (از سال ۱۹۶۰ تا سال ۲۰۲۳ میلادی) را شناسایی میکند.
روی هم، فهرست عملکرد سالانه دربردارنده ۲۲۳ هزار و ۲۵۲ پژوهشگر از سراسر جهان و ۲ هزار و ۳۲۷ پژوهشگر از کشور ایران است. فهرست عملکرد شغلی نیز دربردارنده ۲۱۷ هزار و ۹۷پژوهشگر از سراسر جهان و یک هزار و ۲۰ پژوهشگر از کشور ایران است.
بر پایه این دادهها، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در هر دو فهرست در زمره مؤسسههای ایرانی از دیدگاه شمار پژوهشگران است. علی غفاری (پایه استادتمام) و سعید رسولی هیکل آباد (پایه دانشیار) از گروه مهندسی کامپیوتر، حامد علیپور بنائی (پایه استادتمام) و علیرضا عندلیب (پایه دانشیار) از گروه مهندسی برق، محمدعلی به نژادی (پایه استادتمام) از گروه شیمی، لیلا روفه گری نژاد (پایه دانشیار) از گروه صنایع غذایی، دکتر بهروز وحید (پایه دانشیار) از گروه مهندسی شیمی و آرش خاکی (پایه دانشیار) از گروه پاتوبیولوژی هشت استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که اسامی آنها در فهرست دودرصددانشمندان برتر دنیا قرار گرفت.
ثبت دیدگاه