معاون گردشگری و توسعه سرمایهگذاری استان قزوین گفت: در ۶ ماه اول امسال بیش از یک میلیون و ۸۰۰ نفر از جاذبههای گردشگری استان قزوین دیدن کردند.
وی افزود: طی این مدت ۴۵۹ گردشگر از فضاهای اقامتی استان بهره بردند که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۷ درصد افزایش داشته است.
معاون گردشگری و توسعه سرمایهگذاری استان با بیان اینکه استان قزوین از لحاظ مراکز اقامتی با کمبود جدی مواجه است، ادامه داد: این روند رشد در میزان گردشگر و فضاهای اقامتی نشان از عزم استان برای توسعه گردشگری و ترغيب برای رشد سرمایهگذاری اقامتی است.
محمدی تاکید کرد: ما برنامههای مناسبی به منظور جذب گردشگر در فصل پاییز و زمستان تدارک دیدیم از جمله این برنامهها میتوان از جشنواره غذاهای سنتی و جشنواره شیرینیهای سنتی با دعوت از استانهای مختلف کشور نام برد.
وی اظهار کرد: در سه ماه فصل تابستان امامزاده حسین (ع) قزوین به عنوان قطب مذهبی استان، اماکن تاریخی دولتخانه صفوی و مجموعه سعدالسلطنه در قزوین و همچنین مناطق الموت و آوج بیشترین میزان استقبال از گردشگر را در استان داشتند.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی استان قزوین بیان کرد: با وجود تلاشهای بسیار هنوز برای افزایش زمان ماندگاری گردشگر در استان، زیرساختهای لازم همچون اماکن اقامتی و تفریحی مناسب، شهربازیهای استاندارد وجود ندارد تا زمان سفر و هزینهکرد گردشگر را در استان افزایش دهد.
محمدی در پایان از رشد ۲۵ درصدی صدور موافقت اصولی خبر داد و گفت: دولت با موافقتهای اصولی به دنبال تسهیل و تشویق سرمایهگذارانی است که اقدامات آنها منجر به ساخت و بهرهبرداری از مراکز اقامتی و تفریحی و توسعه گردشگری استان باشد.
استان قزوین ۲ هزار و ۳۰۰ تخت در قالب هتل، هتل آپارتمان، خانههای سنتی و اقامتگاه بومگردی دارد که آماده پذیرایی از گردشگران هستند که از این تعداد ۱۴ مورد آن مربوط به اقامتگاه بومگردی در روستاهای خوش آب و هوای استان است.
ثبت دیدگاه