حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15486 تعداد نوشته های امروز : 6×
شناسایی ۴۰۰ کودک مبتلا به تنبلی چشم در قزوین
  • ۱۴۰۳-۰۷-۱۷ ساعت: 9:24
  • شناسه : 25659

    مدیر کل بهزیستی استان قزوین گفت: از ۱۲ هزار و ۵۸۱ کودک معاینه شده در طرح سنجش بینایی ۴۰۰ کودک مبتلا به تنبلی چشم بودند. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، دهباشی پور گفت: طرح معاینه بینایی برای جلوگیری از تنبلی چشم ۵۴ هزار و ۷۴۰ کودک بین سه تا ۶ سال، شامل متولدین نیمه دوم سال […]

    پ
    پ


    مدیر کل بهزیستی استان قزوین گفت: از ۱۲ هزار و ۵۸۱ کودک معاینه شده در طرح سنجش بینایی ۴۰۰ کودک مبتلا به تنبلی چشم بودند.

    شناسایی ۴۰۰ کودک مبتلا به تنبلی چشم در قزوین

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، دهباشی پور گفت: طرح معاینه بینایی برای جلوگیری از تنبلی چشم ۵۴ هزار و ۷۴۰ کودک بین سه تا ۶ سال، شامل متولدین نیمه دوم سال ۹۷ تا ۱۴۰۰ از اردیبهشت ماه امسال آغاز شده است و تا اسفند ادامه دارد.

    وی گفت: طبق معاینات که در ۶۷ پایگاه مراکز مثبت زندگی و سایر پایگاه‌های استان صورت گرفت، ۴۰۰ کودک به تنبلی چشم مشکوک هستند.

    دهباشی پور افزود: در روستا‌ها و مناطق کم بضاعت که توانایی پرداخت تعرفه سنجش کودک خود را ندارند معاینه رایگان و یا نیم بها انجام می‌شود.

    وی با اشاره به پیشگیری از تنبلی چشم در سنین پایین گفت: انجام ندادن اقدامات درمانی بهنگام، باعث بروز آسیب‌های جدی و حتی نابینایی می‌شود.

    دهباشی پور با بیان اینکه برنامه معاینه و غربالگری در سه سطح اجرا می‌شود، اضافه کرد: در سطح اول مربی از طریق چارت E یا دستگاه غربالگر بینایی و یا به صورت سیار در مناطق روستایی افراد را مورد معاینه قرار می‌دهد، در صورت عدم همکاری یا مشکوک بودن به سطح دوم یعنی اپتومتریست ارجاع می‌شود و بعد از مشخص شدن وضعیت کودک، در صورت لزوم معاینات تخصصی‌تر به سطح سوم یعنی پزشک معرفی خواهند شد.

    مدیر کل بهزیستی قزوین همچنین گفت: کودکان مورد سنجش در صورت نیاز به کمک هزینه عینک و جراحی چشم از طرف سازمان بهزیستی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

     تنبلی چشم، بیماری پنهانی است که کاملا خاموش بوده و در ظاهر قابل شناسایی نیست و در این بیماری، یک یا هر دو چشم کم کار شده و به تدریج دروسعت دید فرد تاثیر می‌گذارد.

    سه تا شش سالگی بهترین زمان و سن طلایی برای تشخیص و درمان تنبلی چشم است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.