همایش «نوآوری در نشر و چالش های حفظ میراث مکتوب» در مشهد برگزار شد.
مهدی نصیرزاده در همایش «نوآوری در نشر و چالش های حفظ میراث مکتوب» که امروز در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد افزود: اگر نشر قرار است به عنوان یک فعالیت انسان ساز باقی بماند، باید روی ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه مشکل اصلی به نظام آموزشی ما بر میگردد، من کتابخوانی را از کانون پرورش فکری شهرستان محل زندگی خودم یاد گرفتم.
اهمیت آموزشِ مبتنی بر مفهوم برای ارتقا صنعت نشر
نصیرزاده اظهار کرد: نظام آموزشی ما باید درست وارد عرصه کتابخوانی شود و آموزش کتاب خوانی و فرهنگ کتابخوانی را آموزش دهد. آموزش ما باید مبتنی بر «مفهوم» شود و تا زمانی که این اتفاق نیفتد ما ناشران باید سیر قهقرایی را طی کنیم.
این ناشر با بیان اینکه مشکل نشر گرانی کتاب نیست، ادامه داد: اگر گرانی تاثیری روی نخریدن مردم داشت این همه در سال های اخیر در مشهد رستوران های پر زرق و برق افتتاح نمی شدند، کتاب نسبت به بقیه اقلام آنقدر گران نشده است.
مدیرکل خلاقیت و نوآوری شهری مشهد هم گفت: کارخانه نوآوری در چندسال اخیر به عنوان مرکزی برای خلاقیت و نوآوری شهری و قطب نوآوری در سطح کشور تبدیل شده است و ما در این مکان بیش از ۲۵ شرکت دانش بنیان مستقر داریم، همچنین دومین رصدخانه شهری مشهد را در کارخانه نوآوری داریم.
سیدرحمان میرزاییان افزود: این رصدخانه شهری، به عنوان یکی از ۴۲ رصدخانه شهری دنیا شناخته می شود که امکانات ویژه ای برای داده های شهری و فضای خوبی در حوزه آمار و اطلاعات شهری دارد و قرار است ۶ مرکز نوآوری تخصصی دیگر هم در مشهد راه اندازی شود، که در حاشیه و غرب شهر خواهند بود.
همایش «نوآوری در نشر و چالشهای حفظ میراث مکتوب» به همت مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور به مناسبت سی و دومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
ثبت دیدگاه