حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۹ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 29 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 16020 تعداد نوشته های امروز : 37×
موافقت با ۱۱ طرح بوم‌گردی در خراسان رضوی
  • ۱۴۰۳-۰۹-۰۹ ساعت: 11:58
  • شناسه : 34429

    در کمیته برنامه‌ریزی اقامتگاه‌های بوم گردی خراسان رضوی، برای ۱۱ طرح بوم‌گردی از ۱۳ طرح پیشنهادی، موافقت اولیه صادر شد.   به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: این طرح‌ها در نقاط روستایی شهرستان‌های طرقبه و شاندیز، نیشابور، کلات، درگز، فیروزه، کوهسرخ، چناران و […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ


    در کمیته برنامه‌ریزی اقامتگاه‌های بوم گردی خراسان رضوی، برای ۱۱ طرح بوم‌گردی از ۱۳ طرح پیشنهادی، موافقت اولیه صادر شد.

    موافقت با ۱۱ طرح بوم‌گردی در خراسان رضوی

     

    به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: این طرح‌ها در نقاط روستایی شهرستان‌های طرقبه و شاندیز، نیشابور، کلات، درگز، فیروزه، کوهسرخ، چناران و قوچان قرار دارد که پس از احیا و مرمت منازل قدیمی، تبدیل به واحد اقامتی بوم‌گردی می‌شوند.

     

    یوسف بیدخوری افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون تعداد ۸۹ موافقت اولیه بوم‌گردی صادر شده که اقدامات مرمتی و تکمیلی و تجهیز این واحد‌ها در حال انجام است.

     

    او بوم‌گردی‌ها را از مهم‌ترین مولفه‌های گردشگری سبز با هدف استفاده بهینه از منابع آب، گاز، برق و کاهش پسماند دانست و تصریح کرد: احیای سنت‌های اصیل ایرانی- اسلامی، ترویج غذا‌ها و آیین و رسوم محلی و بومی، توسعه و ترویج صنایع دستی و حفظ فرهنگ و معماری ارزشمند روستایی، ایجاد اشتغال پایدار، فراهم کردن امکان تجربه زندگی واقعی در محیط روستایی برای گردشگران از کارکرد‌های این اقامتگاه‌ها است.

     

    بیدخوری یادآور شد: تاکنون ۱۸۲ اقامتگاه بوم‌گردی و سنتی در سطح روستا‌ها و شهرستان‌های خراسان رضوی افتتاح شده است که پیش بینی می‌شود این رقم تا پایان سال به ۱۹۰ اقامتگاه برسد.

     

    به گفته این مسئول، بیشترین تراکم بوم‌گردی‌های استان به ترتیب در شهرستان‌های طرقبه و شاندیز با ۲۱ واحد، گناباد با ۱۸ واحد، چناران با ۱۷ واحد، نیشابور با ۱۵ واحد، کلات با ۱۵ واحد، تربت حیدریه با ۱۳ واحد و خواف با ۱۱ واحد است و بقیه در سایر شهرستان‌های استان پراکنده هستند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.