حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15220 تعداد نوشته های امروز : 47×
نهمین شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی منتشر شد
  • ۱۴۰۳-۰۷-۳۰ ساعت: 13:22
  • شناسه : 28395

    شماره نهم فصلنامه فناوری‌های مالی، تحت عنوان «فناوری و تنوع‌بخشی به خدمات مالی» منتشر شد. این شماره تصویرگر تأثیراتی است که به‌واسطه فناوری، در زندگی مالی و اقتصادی افراد ایجادشده است. به گزارش روابط عمومی داتین، تأثیرات فناوری بر رفتار اقتصادی افراد به حدی بوده که کسب‌وکارهای متعددی باهدف رفع این نیاز، در سال‌های اخیر […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ


    شماره نهم فصلنامه فناوری‌های مالی، تحت عنوان «فناوری و تنوع‌بخشی به خدمات مالی» منتشر شد. این شماره تصویرگر تأثیراتی است که به‌واسطه فناوری، در زندگی مالی و اقتصادی افراد ایجادشده است.

    به گزارش روابط عمومی داتین، تأثیرات فناوری بر رفتار اقتصادی افراد به حدی بوده که کسب‌وکارهای متعددی باهدف رفع این نیاز، در سال‌های اخیر متولدشده‌اند. از ولث‌تک‌ها و امکاناتی APIها در اختیار کسب‌وکارها گذاشته‌اند گرفته تا تبادلات مالی از طریق رمزارزها، همگی حول محور یک مفهوم جمع شده‌اند؛ «فناوری».

    تمام آنها نیز این وظیفه را دارند که رفتارهای اقتصادی افراد اعم از تبادلات مالی، پس‌انداز پول و میزان دسترسی آنها به این خدمات را تسهیل کنند و درنهایت رشد اقتصادی و فراگیری مالی را رقم بزنند.

    در این فصلنامه ۱۲ مقاله منتشرشده که ازجمله آنها می‌توان به «چطور رمزارزها آینده خدمات مالی را متحول می‌کنند؟»، «توسعه مشارکت اقتصادی و فراگیری مالی با شبکه همتابه‌همتا»، «تسهیل سرمایه‌گذاری با فناوری»، «تأثیر API بر تنوع خدمات در صنعت بانکداری»، «نقش فناوری در اصلاحات اقتصادی بنگلادش » و… اشاره کرد.

    آغازگر شماره نهم فصلنامه فناوری‌های مالی؛ سرمقاله جمال احمدی، عضو شورای سردبیری است. او تأثیر بلاکچین و هوش مصنوعی در اقتصاد را گستاخی دل‌فریب توصیف می‌کند و می‌نویسد: «اقتصاد می‌تواند برای عبور از درماندگی سیستم و برای پیداکردن راه‌حل‌های برون‌رفت، از تکنولوژی استفاده کند و به آن فشار بیاورد تا در واکنش به مشکلات پیش‌آمده چون سرعت گردش پول، تسهیلات‌دهی و مقوله‌های توانمندسازی کاربران، تیم‌های مبتنی‌بر تکنولوژی اقدام به تنوع‌بخشی به راهکارها کنند.»

    فاطمه جعفری، مدیرعامل شرکت مدیریت اعتبارات کاریزما، در مطلب خود، فناوری را تسهیلگر سرمایه‌گذاری می‌داند و از فناوری‌هایی نام می‌برد که با کمک آنها سرمایه‌گذاری برای قشر وسیعی از جامعه راحت‌تر و کاربردی‌تر شده است.

    احمد وطنی، مدیرعامل ونسی، در مقاله خود به اقدامات بانک جی‌پی مورگان و فعالیت‌هایی که در حوزه تحقیق‌وتوسعه بلاکچین انجام داده اشاره می‌کند. او اقدامات این نهاد را با راه‌اندازی پروژه رمز ریال بانک مرکزی و عدم آمادگی بانک‌های ایرانی در استفاده از آن مقایسه می‌کند.

    شاهین جوانمردی، قائم‌مقام مدیرعامل فناپ‌تک، در مقاله‌ای تحت عنوان «تکنولوژی سخت‌افزار در خدمت سرویس‌های مالی» چگونگی ورود و نقش رایانه، خودپرداز، دستگاه کارتخوان بانکی و موبایل در حوزه خدمات مالی و تأثیر آنها بر ارائه خدمات مالی را مرور می‌کند.

    زکیه ایزدی، مدیر راهکارهای تأمین سرمایه آگاه، ولث‌تک را کلید توزیع عادلانه‌تر ثروت تلقی می‌کند و می‌نویسد: «استفاده و به‌کارگیری راهبردهای متناسب مدیریت ثروت، علاوه بر اینکه امنیت مالی و فواید فردی ایجاد می‌کند، به‌صورت مستقیم، غیرمستقیم و متقابل با شاخص‌های کلان و به‌طور خاص، رشد شاخص‌های عمومی اقتصادی و فراگیری مالی در ارتباط است.»

    حامد حاتمی، راهبر فنی تیم در شرکت پست‌ نورد (Post Nord) سوئد، مفهوم بانک اشیا، قابلیت‌ها و چالش‌های آن را تشریح می‌کند و به بانک‌ها هشدار می‌دهد که برای استفاده از فرصت‌های آتی این فناوری، روی اکوسیستم‌ها و قابلیت‌هایی سرمایه‌گذاری کنند که نیروی محرک بانک اشیای فردا باشد.

    امید هاشمی، کارشناس دسترسی‌پذیری شرکت دیوار، نگاهی به وضعیت دسترسی‌پذیری بازارهای مالی در ایران می‌اندازد و از استانداردهایی می‌گوید که باید در این حوزه رعایت کرد.

    یاسمین صدری، تحلیلگر مالی، در مقاله خود از ترندهایی نام می‌برد که کسب‌وکارهای B2B در ارائه خدمات خود از آنها استفاده می‌کنند. ازجمله این ترندها می‌توان به هوش مصنوعی، پرداخت دیجیتال، بلاکچین، فناوری‌های امنیتی و رمزنگاری و بانکداری تعبیه‌شده اشاره کرد.

    کشف تخلف و تقلب در صنعت بانکداری، توسعه فراگیری مالی و افزایش توان مالی جامعه، اقتصاد صنعت فناوری اطلاعات، مدیریت منابع سازمانی، بانکداری دیجیتال، هم‌افزایی صنعت بیمه و فناوری اطلاعات، آینده کربنکینگ و زنجیره ارزش؛ مشارکت‌ها و توسعه بازار؛ موضوعات شماره‌های پیشین فصلنامه فناوری‌های مالی هستند.

    علاقه‌مندان برای دریافت شماره نهم از فصلنامه فناوری‌های مالی با موضوع «فناوری و تنوع‌بخشی به خدمات مالی» اینجا را کلیک کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.