حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15734 تعداد نوشته های امروز : 115×
نگاهی به قابلیت‌های محصول مدیریت ریسک داتا
  • ۱۴۰۳-۰۹-۰۶ ساعت: 17:26
  • شناسه : 33882

    در دومین روز از یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت، محصول «مدیریت ریسک مبتنی بر هوش مصنوعی» شرکت داتا معرفی شد. این محصول RMIS نام دارد و مبتنی بر ISO 3100 طراحی شده است. باوجود این استاندارد، در وهله اول اهداف مدیریت ریسک شناخته می‌شوند، ریسک‌ها شناسایی و سپس ارزیابی […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ



    در دومین روز از یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت، محصول «مدیریت ریسک مبتنی بر هوش مصنوعی» شرکت داتا معرفی شد.

    این محصول RMIS نام دارد و مبتنی بر ISO 3100 طراحی شده است. باوجود این استاندارد، در وهله اول اهداف مدیریت ریسک شناخته می‌شوند، ریسک‌ها شناسایی و سپس ارزیابی می‌شوند. پاسخ ریسک و نظارت ریسک دو مرحله آخر این فرایند هستند.

    بر اساس گفته‌های صبوری، این سامانه می‌تواند اطلاعات را از دیتا بیس‌های گوناگون را پردازش و شاخص‌ها را محاسبه کند و هنگام نزدیک‌شدن شاخص با حدود آستانه هشدار می‌دهد. او همچنین تأکید می‌کند که این محصول به‌وسیله هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بر اساس نیازهای سازمان قابلیت شخصی‌سازی دارد.

    او درباره نوآوری RMIS توضیح می‌دهد: «محصول با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی پیش‌بینی ریسک را انجام می‌دهد و با دریافت بازخوردها به‌صورت خودکار مدل را بهبود می‌دهد. در این فرایند، امکان باز تعریف حدود آستانه ریسک و رتبه‌بندی آنها وجود دارد و پیش‌بینی نقدینگی، ریزش و رویگردانی مشتریان به‌ازای محصولات منابعی و مصارفی و تخمین رتبه اعتباری مشتری امکان‌پذیر است.»

    در واقع می‌توان گفت؛ اهداف اصلی این محصول را می‌توان به موارد زیر ارتباط داد:

    • ایجاد هشدار سریع پیش از مواجه با ریسک
    • تنظیم روابط بانک و مشتری
    • پیش‌بینی میزان بدهی مشتری در سه ماه آینده
    • پیش‌بینی میزان منابع مشتری به تفکیک نوع حساب در سه ماه آینده
    • کاهش احتمال نکول تسهیلات

    او همچنین با اشاره به اطلاعات مورد بررسی محصول توضیح داد که این مدل بر اساس اطلاعات مشتریان فعال اعم از مشتریان حقیقی، حقوقی، حقوقی شرکتی، حقوقی تجاری، sme به‌صورت ۳۲ رکورد به‌ازای هر مشتری در ۵ سال اخیر بررسی شده است؛ «در این مسیر چالش‌هایی هم داشتیم که از مهم‌ترین آنها می‌توان به تنوع بالای مشتریان بانک تجارت، تعداد بالای حجم مشتریان، تغییرات سیاست‌های بالادستی و رفتار آنی مشتریان اشاره کرد.»











    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.