حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15173 تعداد نوشته های امروز : 87×
هر هفته تردد سه رام قطار در مسیر خواف – هرات
  • ۱۴۰۳-۰۹-۰۱ ساعت: 18:38
  • شناسه : 32882

    در نشست فرصت‌ها و چالش‌های توسعه حمل و نقل ریلی ایران و افغانستان مطرح شد در یک ماه گذشته هر هفته سه رام قطار باری در مسیر راه آهن خواف – هرات تردد کردند و کالا‌ها بارگیری و تخلیه شده است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان در نشست […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ


    در نشست فرصت‌ها و چالش‌های توسعه حمل و نقل ریلی ایران و افغانستان مطرح شد

    در یک ماه گذشته هر هفته سه رام قطار باری در مسیر راه آهن خواف – هرات تردد کردند و کالا‌ها بارگیری و تخلیه شده است.

    هر هفته تردد سه رام قطار در مسیر خواف - هراتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان در نشست «فرصت‌ها و چالش‌های توسعه حمل و نقل ریلی ایران و افغانستان»در اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت:  از زمان حضور مدیر عامل جدید راه آهن جمهوری اسلامی ایران، فعال شدن مسیر ریلی خواف – هرات در اولویت قرار گرفته و همه نقایص آن تا حد زیادی برطرف شده است.

    مصطفی رضایی افزود: در ایستگاه روزنک از مسیر خط ریلی خواف – هرات روزانه ۲ هزار تن ورودی و ۲ هزار تن خروجی سیمان انجام می‌گیرد، محل تخلیه و بارگیری در این ایستگاه فراهم است و تضمین می‌دهیم که هیچ خواب باری بوجود نیاید.

    وی گفت: ۳۰ واگن در ایستگاه خواف منتظر جذب بار و ایمنی در مسیر خط ریلی خواف – هرات تامین است و ترافیک وجود ندارد، اگر قرار است این کنسرسیوم تامین کننده واگن برای تاجران باشد، هیچ مشکلی در تامین آن نیست و به تعداد کافی برای تاجران تامین می‌شود.

    مدیر عامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان افزود: افغانستان در سال گذشته مصوب کرد که تمام خطوط ریلی استاندارد باشد، از این اقدام هوشمندانه افغانستان باید تشکر کرد که خود را حلقه وصل بین ایران و چین و اروپا قرار داد و این اتفاق بالاترین سودش متوجه ملت افغانستان و دوم برای فعالانی است که در این حوزه کار می‌کنند.

    وی گفت: اکنون احداث راه آهن مزار شریف – هرات و هرات – زرنج و قندهار همزمان با اتصال ریلی چابهار به «میلک» در حال انجام است که یک حلقه ریلی فوق العاده مناسبی را بوجود می‌آورد، بویژه حلقه‌ای را که از زرنج به میلک و چابهار و وصل و سپس از مسیر سرخس به ترکمنستان و ازبکستان و در نهایت تاجیکستان وصل می‌شود.

    او افزود: ۲ خط ریلی چابهار – سرخس و خواف – هرات دو خط ریلی موازی هستند که دو کشور را به لحاظ رقابت‌های اقتصادی و سیاسی – اجتماعی متصل می‌کند، تمرکز این کنسرسیوم روی متناسب سازی تعرفه حمل بار از خواف به ایستگاه روزنک است که اگر این مسیر توجیه اقتصادی برای بازرگان پیدا کند، بقیه مسیر نیز توجیه اقتصادی پیدا خواهد کرد.

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.