برای واگذاری زمین در پارک علم و فناوری خراسان رضوی به شرکتهای جدید سختگیری بسیاری انجام میدهیم.
اکبر امینی افزود: بر اساس برنامه هفتم توسعه، باید تعداد شرکتهای دانش بنیان کشور به ۳۰ هزار شرکت برسد و از این رو سهم استان خراسان رضوی بیش از سه هزار شرکت است.
وی اضافه کرد: بر این اساس تعداد شرکتهای دانش بنیان استان با رویکرد به برنامه هفتم توسعه کشور، باید پنج برابر شود که برای این موضوع زمینهای پارک علم و فناوری خراسان رضوی حداقل باید ۲۰۰ هکتار باشد.
مدیر برنامه، بودجه و توسعه سیستمهای پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: این استان با بیش از ۵۶۰ شرکت دانش بنیان و بیش از هزار و ۵۰۰ واحد فناور، سومین استان دانش بنیان کشور محسوب میشود ولی با این حال ظرفیت افزایش چند برابری آن با توجه به وجود مراکز دانشگاهی و همچنین افراد متخصص، فرهیختگان و نخبگان وجود دارد اما نبود فضای مناسب برای استقرار شرکتهای فناور و دانش بنیان خراسان رضوی، به عنوان مهمترین مانع برای رشد این مجموعه است.
امینی افزود: هم اکنون کل فضای در اختیار پارک علم و فناوری خراسان رضوی، ۵۰ هکتار است که ۳۶ هکتار آن در شهر مشهد و بقیه آن نیز در سایر شهرستانهای استان است و این درحالی است که زمین در اختیار برخی از پارکهای علم و فناوری در سایر استانها که هم تراز خراسان رضوی نیستند بیش از ۵۰۰ هکتار است.
وی ادامه داد: تلاشهای بسیاری برای توسعه زمینهای پارک علم و فناوری خراسان رضوی صورت گرفته است، حتی در مصوبات سفر دولت سیزدهم، شخص رییس جمهوری فقید در جمع فناوران استان دستور پیگیری واگذاری اراضی و زیرساختهای کارخانه خانه سازی مشهد را صادر کردند، اما متاسفانه با توجه به پیگیریهای بسیار زیاد تاکنون مشکل زمین برای شرکتهای دانش بنیان استان حل نشده است.
ثبت دیدگاه