«پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان» تا پایان امسال در کتابخانه رضوی راه اندازی میشود.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدجلال حسینی افزود: این فهرستها برگرفته از حدود دو هزار کتابخانه در سراسر دنیا است که اطلاعات کلیدی آن از شش زبان مختلف به زبان فارسی ترجمه شده است.
وی با بیان اینکه تلاش میکنیم با تکمیل فهرستهای موجود در این سامانه، زمینه فعالیتهای علمی و پژوهشی بر روی آنها را افزایش دهیم، ادامه داد: با این شرایط، بیشک کتابخانه رضوی، اولین و تنها کتابخانه دنیا خواهد بود که اگر محققی بخواهد در حوزه نسخههای خطی کار علمی انجام دهد، باید به آن مراجعه کند.
حسینی با تأکید بر اقدامات مجموعه آستان قدس رضوی در حوزه مرجعیت علمی در سالهای اخیر، بیان کرد: کتابخانه رضوی، پیشران فرهنگی این آستان مقدس است و با ظرفیت بالایی که آماده کرده، به نظر میرسد در حوزه نسخهپژوهی در دنیا به مرجعیت علمی برسد.
وی همچنین در این مراسم با اشاره به افتتاح کتابخانه مسجد جامع گوهرشاد تا خرداد سال ۱۴۰۴ در ساختمان جدید آن در بست شیخ بهایی حرم مطهر رضوی، افزود: کتابخانه تخصصی آستان قدس رضوی، کتابخانهای حوزوی، علمی و امام رضایی است و در آن منابع مختلف با محوریت امام رضا (ع) گردآوری شده است و همه اهل علم و پژوهش میتوانند از خدمات آن استفاده کنند.
ثبت دیدگاه