حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15171 تعداد نوشته های امروز : 85×
«پایگاه فهرستگان نسخ خطی» در کتابخانه رضوی راه اندازی می شود
  • ۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ساعت: 11:01
  • شناسه : 32632

    «پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان» تا پایان امسال در کتابخانه رضوی راه اندازی می‌شود.   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در ویژه‌برنامه هفته کتاب که به همت سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در سالن همایش‌های شیخ طبرسی این […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ


    «پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان» تا پایان امسال در کتابخانه رضوی راه اندازی می‌شود.

    راه‌اندازی «پایگاه فهرستگان نسخ خطی» در کتابخانه رضوی

     

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در ویژه‌برنامه هفته کتاب که به همت سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در سالن همایش‌های شیخ طبرسی این سازمان در مشهد برگزار شد، ابراز امیدواری کرد بتوان تا پایان امسال از این پایگاه جامع با امکان دسترسی به اطلاعات فهرست‌های دو و نیم‌میلیون نسخه خطی رونمایی کرد.

     

    حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدجلال حسینی افزود: این فهرست‌ها برگرفته از حدود دو هزار کتابخانه در سراسر دنیا است که اطلاعات کلیدی آن از شش زبان مختلف به زبان فارسی ترجمه شده است. 

     

    وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم با تکمیل فهرست‌های موجود در این سامانه، زمینه فعالیت‌های علمی و پژوهشی بر روی آنها را افزایش دهیم، ادامه داد: با این شرایط، بی‌شک کتابخانه رضوی، اولین و تنها کتابخانه دنیا خواهد بود که اگر محققی بخواهد در حوزه نسخه‌های خطی کار علمی انجام دهد، باید به آن مراجعه کند.

     

    حسینی با تأکید بر اقدامات مجموعه آستان قدس رضوی در حوزه مرجعیت علمی در سال‌های اخیر، بیان کرد: کتابخانه رضوی، پیشران فرهنگی این آستان مقدس است و با ظرفیت بالایی که آماده کرده، به نظر می‌رسد در حوزه نسخه‌پژوهی در دنیا به مرجعیت علمی برسد.

     

    وی همچنین در این مراسم با اشاره به افتتاح کتابخانه مسجد جامع گوهرشاد تا خرداد سال ۱۴۰۴ در ساختمان جدید آن در بست شیخ بهایی حرم مطهر رضوی، افزود: کتابخانه تخصصی آستان قدس رضوی، کتابخانه‌ای حوزوی، علمی و امام رضایی است و در آن منابع مختلف با محوریت امام رضا (ع) گردآوری شده است و همه اهل علم و پژوهش می‌توانند از خدمات آن استفاده کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.