مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی گفت: کاشمر به لحاظ پوشش دیجیتال در رتبه دوم استان قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، محسن نصر پور در جلسه شورای اداری کاشمر افزود: اگر مسئولان مشارکت و پیگیری داشته باشند، میتوان طی چند ماه آینده رادیو شهری و شبکه تلوبیونی را در این شهرستان راه اندازی کرد.
وی با اشاره به تاریخ باشکوه و ظرفیتها و توانمندیهای بسیار کاشمر گفت: میتوان از مشاهیر، علما، و حتی غذاهای سنتی و سوغات و صنایع دستی این شهرستان مستندهای چند دقیقهای برای پخش از صداوسیمای خراسان رضوی تهیه کرد.
مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی با تاکید بر اینکه رسانه استانی میتواند در بازتاب مشکلات و شفاف سازی و ایجاد مطالبه گری عمومی و تقویت اعتماد بین مردم و مسئولان بسیار موثر باشد، گفت: سالانه بیش از ۲ هزار ساعت برنامه برای شبکهسراسری تولید می کنیم.
وی گفت: خراسان رضوی تنها استانی است که ۵ رادیو شامل رادیو برون مرزی، دری، ازبک، تاجیک و دو رادیو استانی و رادیو ملی زیارت دارد.
مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی یکی از مهمترین ظرفیتهای منطقه کاشمر را وجود محصولات استراتژیک مانند کشمش، زعفران و انار برشمرد و افزود: این محصولات نیاز به برند سازی و صادرات دارند که با تولید برنامههای مستند و به تصویر کشیدن دست رنج کشاورزان میتوان در این حوزه نیز با کمک مسئولان شهرستان کمک شایانی به این قشر کرد.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه به وضعیت مناطق زلزله زده اشاره کرد و گفت: بسیاری از منازل در حال بازسازی و نوسازی هستند.
حجتالاسلام جواد نیکبین با اشاره به اینکه در زمین لرزههای اخیر هیچ کدام از منازلی که زیر نظر بنیاد مسکن احداث شدند تخریب نشده است، گفت: پیگیر تخصیص اعتبارات مورد نیاز هستیم.
امامجمعه کاشمر نیز در این جلسه با گرامیداشت هفته بسیج گفت: مردمی بودن، خدمت به همه کردن، مؤثر در آینده بودن، انقلابی بودن، منفعت طلب نبودن، پرهیز از کار نمایشی و تکلیف گرا بودن از خصوصیات فرهنگ بسیجی است.
حجتالاسلام جواد طاهری با بیان اینکه هرچند شهرستان کاشمر ظرفیتهای بسیار خوبی دارد، اما رسانهها به خوبی پشتیبانی نشدهاند و بیش از این نیازمند حمایت هستند.
ثبت دیدگاه