حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 15484 تعداد نوشته های امروز : 4×
۱۰ درصد پرونده‌های حقوقی، دعاوی خانواده است
  • ۱۴۰۳-۰۷-۱۸ ساعت: 15:58
  • شناسه : 26061

    معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین با تاکید بر نقش مشاوره های قبل از ازدواج گفت: موضوع دعاوی خانوادگی، ۱۰ درصد پرونده‌های حقوقی را شامل می‌شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز قزوین، علی فولیان در نشست شورای مشورتی خانواده استان با تاکید براهمیت موضوع طلاق گفت: در این خصوص سران قوای […]

    پ
    پ


    معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین با تاکید بر نقش مشاوره های قبل از ازدواج گفت: موضوع دعاوی خانوادگی، ۱۰ درصد پرونده‌های حقوقی را شامل می‌شود.

    ۱۰ درصد پرونده‌های حقوقی، دعاوی خانواده است

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز قزوین، علی فولیان در نشست شورای مشورتی خانواده استان با تاکید براهمیت موضوع طلاق گفت: در این خصوص سران قوای سه گانه به اجماع رسیده اند که، نخبگان اجتماعی و فرهنگی و مدیران همه دستگاه‌ها خود را موظف دانسته اند و باید در این زمینه کار شود.
    وی با بیان اینکه طلاق منشا بسیاری از ناهنجاری‌ها است افزود: شتاب گرفتن آمار طلاق نگران کننده است و اگر متوقف نشود جامعه دچار مشکل خواهد کرد؛ پس باید همه دستگاه‌ها به وظایف و تکالیف خود در این زمینه عمل کنند.
    فولیان افزود: تحکیم خانواده یکی از وظایف مبنایی در جمهوری اسلامی است که هم در قانون اساسی و هم در مبانی دینی و شرعی به آن توجه شده است. در قوه قضاییه هم برنامه‌هایی منسجم و متمرکز در جهت کاهش آمار طلاق در دست اقدام است که هم مرحله قبل از اقدام به طلاق، حین رسیدگی به پرونده‌های طلاق و پس آن را پوشش میدهد و ایجاد مراکز مهر خانواده از این دست اقدامات است که زوجینی که بر سر ملاقات فرزند توافق ندارند به این موضوع ورود پیدا می‌کند و مشاوره‌هایی را در این زمینه به زوجین و فرزندان طلاق ارائه می‌دهند.
    معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مشاوره‌های پیش از ازدواج را ضروری دانست تا زوجین آموزش‌های لازم زندگی را دریافت کنند و شاهد کاهش آمار طلاق در جامعه باشیم.
    وی افزود: متاسفانه قوانین هم در این زمینه کافی نیست و الزامی قانونی وجود ندارد که حتما زوجین قبل از اقدام به ازدواج مشاوره‌ها و آموزش‌های لازم به آنها داده شود و همین موضوع ماموریت بزرگ پیشگیری از وقوع جرم و یک ماموریت مشترک و بین بخشی است که می‌طلبد مسئولان در این زمینه چاره اندیشی کنند.
    فولیان همچنین بر نقش مشاوران خانواده در قالب ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود تاکید کرد و گفت: مراکز مشاوره خانواده اگر طرح‌ها و نوآوریی‌هایی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند به دستگاه قضایی ارائه دهند.
    علیخانی مدیرکل امور زنان و خانواده هم در این نشست از ارائه طرح مهارت‌های پیش از ازدواج و افزایش مهارت‌های زندگی خبر داد و گفت در این طرح به افزایش مهارت‌های زندگی در همه سنین، بخصوص قبل سن ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج و آموزش‌های پس از ازدواج تا ۵ سال اول دیده شده است که در صورت عمل به آن در کاهش آمار طلاق موثرخواهد بود.
    وی گفت دستگاه‌های اجرایی مرتبط مثل بهزیستی و اداره ورزش و جوانان، معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و ثمن‌ها های فعال در حوزه خانواده در این طرح نقش موثری دارند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.